Tahdotko oppia lisää villiyrteistä, niiden keräämisestä ja käytöstä?

Lähde kanssani luontokävelylle kauniin ja upean Luattasaaren rannoille. Ota mukaan pieni pussi (paperinen ideaali) tai kori, johon voit kerätä villiyrttejä vaikka myöhempää illallista varten!

Kävelyn jälkeen istumme alas meren äärelle meditaatio-hetken ajaksi. Maadoitumme, rauhoitumme, luomme yhteyttä luontoon ja itseemme hengityksen avulla. Lahjaksi jaan pdf-tiedoston kuvien, nimien ja selitysten kera niistä kasveista, joita keräsimme luontokävelyn aikana.

Varaa aikaa 2t, hinta 20€

Paikka: Lauttasaaren Veijarivuoren uimaranta

Päivä ja aika: La 16.6 kl 13-15.00

Nähdään rannalla!

Tässä alla kuva kauden ensimmäisestä villiyrttisalaatista joka sisältää nämä 10 ihanaa VILLIYRTTIÄ 🌿🌸

🌿 Nokkonen

🌿🌸 Voikukka (lehtiä ja kukkia)

🌿 Suolaheinä

🌿🌸 Metsäorvokki

🌿 🌸 Vaahtera (lehtiä ja kukkia)

🌿🌸 Lemmikki

🌿🌸 Litulaukka

🌿🌸 Tuomi

🌿 Maitohorsma

🌿 Kuusenkerkkä

10 villiyrtin salaatti

 

10 villiyrtin salaatti

<b

th=”5184″ src=”https://bohemiangoddessrosetemple.com/wp-content/uploads/2018/03/P1020836.jpg&#8221; class=”alignnone size-full wp-image-2774″ height=”3888″ alt=”Uuden kauden villiyrttisalaatti – Tule mukaan luontokävelylle ja tutustumaan villiyrtteihin”> Kimppu syötäviä lemmikkejä[/caption]

Mi

entisessä Pernajan kunnassa Loviisan lähellä. Olen asunut koko lapsuuden ja nuoruuden maalla, metsän keskellä ulkona luonnossa ja niityillä leikkien. Äitini kainalossa olen jo vauvana kulkenut mukana metsissä ja sittemmin oppinut kaiken luonnosta, kasveista, kukista ja villiyrteistä häneltä. Äitini oli kuin metsän menninkäinen ja metsät olivat hänen kotinsa ja luontoyhteys siirtyi minuun jo äidinmaidossa!Viime vuonna, kymmen vuoden jälkeen lähdin terveydenhuoltoalalta ja perustin oman yritykseni Natural Wellnessin Lauttasaareen. Villiyrtit, luonto ja luonnonläheisyys, ovat osa elämääni ja arkeani, enkä voisi kuvitella elämään ilman niitä!Tahdon jakaa tätä tietoutta kaikille, sillä luonto on meitä kaikkia varten ❤

Sara

Terveys- ja hyvinvointivalmentaja, henkinen valmentaja, funktionaalisen lääketieteen ravintovalmentaja, joogaopettaja, ekokosmetologi, kuntosaliohjaaja, terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja

Jätä kommentti!