Tervetuoloa mukaan - Naistenpiiri

Naistenpiiri ”Sharing is Caring” – ”Jakaminen on välittämistä” pääse vihdoin päivänvaloon Elokuussa, tarkemmin Ma 20.8 kl 18.00 Natural Wellnessin tiloissa osoitteessa Meripuistotie 4, Lauttasaaressa.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan.

TÄMÄ ON MEILLE NAISILLE ❤️

Tule sellaisena kuin olet ❤️
Tarjolla raakakakkua ja teetä ensimmäisille, hintaan 8€.
Tapahtuma ja osallistuminen piiriin on täysin ilmaista.

Ensimmäiseksi aiheeksi julistan `Rakkauden´, joka voi liittyä ihan mihin vain. Tule mukaan harjoittelemaan avoimuutta, luottamusta, kuuntelemista, myötätuntoa ja läsnäoloa, niin itselle, kuin muille – ja nämä ovat kaikki nimenomaan rakkauden eri muotoja.

Omien tarinoiden jakaminen on myös rakkauden teko itselle, ja se lisää myötätuntoa omaa elämänpolkua ja matkaa kohtaan. Moni on kertonut olevansa yksin omien ajatusten ja huolien kanssa. Tahdon välittää sanomaa kaikille – Sinä et ole yksin ja yhdessä olemme enemmän❤️

NAISTENPIIRI KLIKKAA ITSESI MUKAAN FACEBOOK EVENTTIIN

TÄSTÄ!

Jaa tämä tapahtuma jos sinäkin koet, että tämä sanoma on tärkeä ja tarvitsemme juuri tätä 🙏🏽
Nähdään Elokuussa!

Rakkaudella ❤️ Sara

✨✨✨✨✨

”Sharing is Caring” – We all have a story to tell, actually we have many stories. By sharing them, our experiences and insights, we might help and support others, in their life situations and even gain some new insight to our own.

Come as you are.
Join the circle and let’s support each other ❤️
I provide tea and rawcake for 8€ for those who come first.
The event and participating in our circle, is free.

First theme of sharing will be about `LOVE´and that can be anything! Lets practice openness, trust, listening, compassion and holding space for each other, which are all expressions of LOVE.

Sharing our own story is also a practice of self love and compassion towards our own paths and journey. Several women have said that they feel alone with their thoughts and worries. I want to bring light to this and share a message – You are not alone – and we are so much more together ❤️

ADD YOURSELF TO THE FACEBOOK EVENT!

Love ❤️ Sara

Please also share this event, if you too think this message is what we all need 🙏🏽
See you in August!

Sara

 

LUE MYÖS TULEVASTA Unelmien joogamatkasta Balille!

One Thought on “Tervetuloa mukaan – Naistenpiiri”

Jätä kommentti!