Lucumatoffee

Lucumatoffee on raakakeittiön helpointa herkkua!

Tähän tarvitaan vain hedelmäisen makeaa Lucuma-jauhetta ja kookosöljyä! Ei muuta! Okei ripaus suolaa, mutta siis näin helppoa!

Laita 1,5dl kookosöljy lämpimään vesihauteeseen.

Lisää lucuma jauhetta 1,5-2dl

Sekoita!

Seos saa olla edelleen vähän juoksevaa.

Lisää joukkoon ripaus suolaa ja maista.

Lisää vähitellen suolan määrää, kunnes seos on täydellisen suolaista! Itse tykkään, että suola maistuu.

LucumatoffeeLucumatoffee

Valuta seos muotteihin ja laita pakkaseen.

Jäätyy hetkessä!

NAM!

Lucumatoffee

 

Lucumatoffee

Tähän voit lisätä marjoja ja mausteita joukkoon saadaksesi variaatiota.

The easiest ”rawfudge” treats in the world! Just mix 1,5 cup of coconut oil and 1,5-2 cups of lucumapowder, add your perfect amount of salt, taste in between. Put in a mould and freeze!! Ready in a few minutes!!

Hope you like it as much as I do!

 

 

Kurkkaa myös edellinen reseptini Gluteenittomat kaurarieskat!

Check also my last post about gluten-free outflatbreads!

 

 

4 Thoughts on “Lucumatoffee”

  • En tiedä miksi en ole päässyt yhtään sisään näihin lucumatoffeisiin. Sinun ohjetta en ole koittanut, mutta aiemmin yhtä fudgea enkä kyllä ymmärtänyt ideaa. Tai ehkä se oli se äklömakeus siinä. Musta ehdottomasti paras ”toffee” on tähän mennessä ollut Outi Rinteen taatelitoffee. Pitää varmaan laittaa tämä sun testiin, koska massa voisi taipua leivontaan aika helposti 😉

    • ”Toffee” sanana saattaa näissä olla vähän harhaanjohtava, mutta kaukaisesti ymmärtää idean 😄 täytyy kokeilla taatelimalliakin! Näiden ei ainakaan pitäis olla liian makeita ☺️ Kaikkein eniten tykkään tän yksinkertaisuudesta, mutta eihän ne toki lämpöä kestä tms…

      • Mutta saattaisivat toimiakin raakakakuissa 😉 Nämä nimeämishommat on välillä tosi vaikeita, kun se mikä tulee toiselle mieleen, ei muistuta toista läheisestikään siltä 😀 Jos et muuten vielä ole koittanut mun Snickers ohjetta niin suosittelen -se on saanut kehuja ja sen takana uskallan seistä 😉 Siinä toffeen asemaa toimitti kookoskerma+taatelit+merisuola. Toimii! Pitäisikin muuten koittaa sellaista toffeemassaa kehitellä -tämä ”pallottelu” auttaa heti 😉

Jätä kommentti!