Muutoksen vuosi - Sara Adolfsen - Bohemian Goddess

Tämä on muutoksen vuosi. Monelle vuosi 2020 on se vuosi, jolloin määrität itsesi uudelleen. Itsensä määrittäminen on individualisaation prosessi, jossa vastaat kysymyksiin kuten: Kuka minä olen? Mihin uskon? Mikä on minun totuus? Määrittävätkö muut ihmiset, heidän ajatukset ja toiminta minut? Kuka minä olen suhteessa muihin ihmisiin?

Tämä prosessi johtaa siihen, että alat valitsemaan itsesi, eli se, mistä olen aiemmin puhunut. Lopetat kompromissien tekemisen ja myöntymisen. Tämä voi olla suuri haaste ja se voi aiheuttaa pelkoa ja vastustusta, selittelyä, koska joudut oikeasti katsomaan itseäsi peiliin ja nöyrtymään itsesi edessä. Tiedän, se ei ole kivaa, eikä sen kuulukaan olla, mutta vain tämän prosessin kautta voi löytää jotain parempaa, itseasiassa sitä parasta!

Todennäköisesti löydät lopulta juuri sen, mistä sinä unelmoit.

Lojaalius itseä kohtaan, pitäisi olla samanlaista kuin parasta ystävää kohtaan. Siitä tässä on kyse. Rakkaudesta. Sitä että arvostaa itseään ja omaa elämää riittävän paljon, että valitsee itsensä. Se on rakkautta.

PELKO

Pelon nouseminen on luonnollista ja inhimillistä. Se on keskeinen osa tämän 2020 teemaa, joka on muutoksen vuosi.

Pelko voi parhaimmillaan olla myös hyvä asia, jos se muuttaa sinua, vie eteenpäin siitä mitä et halua elämääsi tai elämäsi olevan.

Pelko voi paniikin ja lamaamisen sijaan, nimittäin toimia myös aktivoivana tekijänä, joka työntää pois sen, mikä ei ole meille hyväksi, mikä vahingoittaa meitä tai työntää pois sen osan itsessämme, jota emme halua osaksi itseämme ja elämäämme. Pelko voi parhaimmillaan avata meidän silmät tähän hetkeen ja pelkäämään sitä, että asiat jatkuu samalla tavalla, ellei me itse tehdä muutos.

MUUTOS

Vuosi 2020 ei välttämättä ole ’helppo’ vuosi. Tämä on muutoksen vuosi koko yhteiskunnalle. Meiltä kaikilta kysytään suoraan, mitä meidän tulee muuttaa?

Uudelleen määrittäminen vaatii irrottautumista kaavoista, jotka ei palvele sinua ja maailmaa jossa elät. Määrität itsesi ja elämäsi näin uudelleen. Mitkä ovat arvosi? Mikä on prioriteettisi? Enää ei voi odotella parempaa hetkeä, koska se on nyt, ja nyt ja nyt.

Ei ole kuin yksi selitys sille, miksi et jo elä sitä elämää, mistä unelmoit.

Se olet sinä. Ellet ole jo selkeydessä siitä, mitkä sun elämän ydinarvot on, niin nyt on se hetki määrittää ne ja alkaa elää niiden mukaan. Ilman kompromisseja.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinun täytyy eheytyä menneisyydestä, lopettaa elämän eläminen opituista haitallisista toimintamalleista käsin, antaa anteeksi itsesi, kaikille ja rakastaa myös tätä osaa itsessäsi ja elämässäsi. Sinun on uudelleen ohjelmoitava itsesi, ja luotava uusi todellisuus. Heitä vanha tarina, tai jonkun muun sinulle tai sinusta luoma tarina roskiin. Luo oma, ihan uusi tarina!

ELÄMÄN TAIKA

Herää elämän taikaan ja luo uusi tarina uteliaisuudesta käsin. Näe itsesi ja maailma kuin lapsen silmin. Harjoittele päästämään irti kontrollista, harjoittele luottamista, sallimista ja antautumista. Aloita alusta, kuin et tietäisi mitään, sillä todellisuudessa emme tiedä mitään. Kukaan ei tiedä mitään.

Pyyhi elämäsi kanvaalta vanhat maalit pois ja aloita alusta. Maalaa uusi elämäntaulu tästä läsnäolon tilasta. Valitse tauluusi vain niitä värjeä jotka miellyttävät silmääsi, jotka ruokkivat sielusi syvimpää totuutta, sinun tarpeita ja haluja. Päästä irti kaikesta muusta, kaikesta ”ok”:sta, sillä mihin me tarvitaan ok:ta jos voidaan saada kaikken parasta?

TOTUUS

Nyt on aika linjautua sydämen toteuuden kanssa. Linjaa koko elämäsi, ihmiset ja tekemiset arvojesi mukaan, sen, mikä ravitsee sinun sielun syvintä olemusta.

Toinen vuoden 2020 teema on TOTUUS. Sydämen totuus vs. valheet. Meidän on oltava valmiita katsomaan itseämme peiliin, olemaan rehellisiä, näkemään ja tunnustamaan ne valheet, missä me elämme, sekä yhteiskuntana, että yksilötasolla.

VASTUU

Tässä kaikessa tullaan myös VASTUUSEEN. Sinä, minä, me kaikki itse olemme vastuussa tästä, siitä mitä me koemme, elämästä jota elämme, sen valheista ja totuuksista.

Miltä tuntuu ajatus itsensä uudelleen määrittämisestä? Entä totuus ja vastuu? Jos tunnet vastustusta, niin tässä on oiva hetki rakkaudella katsoa sitä kohtaa itsessä joka vastustaa. Mikä pelko nostaa päätään? Mistä minun olisi hyvä päästää irti, joko mielen, tunteen tai fyysisellä tasolla? Miltä tämä kokonaisuudessaan kuulostaa ja tuntuu? Miten tämä sinulle näyttäytyy?

OMA VOIMA

Nouseeko vanhasta opittu malli voimattomuudesta esiin? Uskomus, ettet voi tehdä asioille mitään tai että et pysty muuttamaan olosuhteita tai vastaavaa? Jos näin on, tiedä, ettei se ole totta. Aivan liian moni asettaa itsensä laatikkoon, jää ikäänkuin jumiin oman mielen luomiin kahleisiin.

Emme ole olosuhteiden vankeja tai uhreja, ellet itse jää jumiin omaan tarinaan.

Me voidaan aina valita ja niin kauan kun me eletään me voidaan aina myös valita uusdelleen. Voit jopa valita, että et valitse mitään.

Voit minä hetkenä hyvänsä määrittää itsesi uudelleen ja yhä uudelleen.

Voit myös päästää irti kaikista määritelmistä, ihan milloin vaan. Lisäksi on tärkeää nähdä, että muiden määritys sinusta ei määrittele sinua mitenkään, ellet itse niin halua, tai usko siihen itse.

KAIKKI ON KAUNISTA

Lopuksi, se mitä kaikkein eniten toivon on, että näet tämän kaiken kirjoittamani taustalla olevan kauneuden ja etenkin sen sisältämän mahdollisuuden, mitä tämä muutoksen vuosi pitää sisällään. Ei ole valoa ilman varjoa tai päivää ilman yötä. Silti kaikki on yhtä ja samaa. Ihmiselämä on muuttuvaa ja erehtyvääkin. Tämä on kaikki kaunista.

Se pimeäkin hetki, joka lopulta johtaa havahtumiseen, oivallukseen, ”ahaa-elämykseen” heräämiseen, hetkeen jolloin näkee itsensä, kuin ensimmäistä kertaa. Se hetki jolloin näkee oman voiman ja kauneuden, löytää viimein tien todelliseen muutoksen ja omaan sydämeen.
Se hetki❤️

Rakkaudella, Sara

Tahdotko oppia luomaan unelmistasi totta? ⠀

Upeaa, sillä olen päättänyt jakaa kohta valmistuvan kirjani ensimmäisen osan täysin ILMAISEKSI sinulle! Kirjan alussa paljastan, mikä hyvin yllättäväkin tekijä estää meitä usein toteuttamasta meidän unelmia. Tosin, lupaan, että tulet saamaan tämän ja itseasiassa vielä enemmän! Näet kun tilaat tämän itsellesi!⠀

Nyt voit saada KIRJAN ENSIMMÄISEN OSAN omaksesi, tilaamalla sen ennakkoon jo nyt, lähettämällä minulle viestiä tästä!

🌹Tämä on etenkin naisille. Kirja on kaiken kattava, voimaannuttava, eheyttävä ja tietoisuutta laajentava manuaali, joka on tarkoitettu tueksi omalle sisäiselle työskentelylle ja unelmien toteuttamiselle. Kirjan inspiraatio tulee niin Suomen luonnosta, meidän kansanperinteestä, kuin itämaisista traditioista ja Balilta.⠀

🌹Kirja sisältää mm luonnon elementit, itämaisen perinteen energiakeskukset, chakrat ja näihin liittyvät mielettömän upeat pyhän feminiinin ilmentymät, hindu jumalattaret. Koko matkaa siivittää näihin kaikkiin elementteihin liittyvät erityiset omat tehtävät, kirjalliset harjoitukset, meditaatio- ja läsnäoloharjoitukset. ⠀

🌹Kirja on opas oman polun kulkemiseen,feminiinivoiman herättämiseen,sekä oman uniikin unelmien elämän luomiseen. Kirjan tarkoitus on inspiroida, haastaa ja herättää sinussa kytevä luovuus, lapsenomainen uteliaisuus ja mielikuvitus! Ennen kaikkea, tämä on opas, miten elää ilossa, täyttymyksessä ja rakkaudessa.

Lisää inspiraatiota? -> Seuraa Instassa @bohemiangoddesscollevtive ja Facebookissa Bohemian Goddess

Bohemian Goddess - Muistuttamassa sinua upeudestasi
Bohemian Goddess – Muistuttamassa sinua upeudestasi

Jätä kommentti!