Hei Sinä Upea, ihanaa että löysit sivuilleni!

Sara Adolfsen - Bohemian Goddess


Nimeni on 𝒮𝒶𝓇𝒶, olen henkinen valmentaja. Minulla on pitkä yli 10 vuoden tausta terveydenhuoltoalalta. Minulle, jokainen päivä on maaginen mahdollisuus elää omaa unelmaa, ilossa, rakkaudessa, valoisessa ja vapaassa, luonnollisessa läsnäolon tilassa nauttien. Olen lisäksi täysin vakuuttunut siitä, että tämä on mahdollista kaikille, ketkä sitä oikeasti haluavat!

Työni kautta, herättelen ihmisten tietoisuutta ja inspiroin muistamaan, keitä me oikeasti olemme ja miksi olemme täällä.

Osan vuodesta asun Suomessa ja osan ulkomailla. Jos kuvailisin itseäni muutamalla lauseella, sanoisin olevani villi ja vapaa luonnonlapsi, joka rakastaa aurinkoa, luontoa ja lämpöä! Kaikki mikä liittyy elämään ja sen suuriin arvoituksiin kiehtoo minua suuresti. Elämäni tärkein arvo, on YHTEYS, mikä on minulle vastaus KAIKKEEN. Yhteys on portti siihen, mitä sielumme oikeasti janoaa ja yhteys mahdollistaa polun sinne!

ELÄMÄ ON OPETTANUT MINULLE PALJON

Uuvuin vuonna 2012. Olin puskenut itseni loppuun ja kehoni oireili monella tavalla. En ollut terve, tasapainossa tai yhteydessä millään lailla. Kiinnostuin tämän kautta syvemmin kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvinvoinnista, jotain, mistä koulussa ei ollut koskaan kerrottu. Ymmärsin, miten olin itse laiminlyönyt itseäni ja että ainoa keino päästä eteenpäin ja voida hyvin, oli täysi muutos. Aloin opiskelemaan funktionaalista lääketiedettä, jonka avulla hoidin ja paransin itseni fyysisesti.

Uupumus oli ensimmäinen iso asia elämässäni, joka muutti kokonaan elämäni suuntaa. Tämä oli henkisen polkuni ja suuren muutoksen alku, joka avasi täysin uuden kappaleen elämäni kirjassa.

Muutos alkoi siitä hetkestä, kun olin viimein valmis näkemään ja rehellisesti kohtaamaan itseni, kaiken toiminnan alla olevat omat uskomukset, arvot ja ajatusmallit, ne niin sanotut varjot, jotka olivat puskeneet minua suorittamaan, miellyttämään loputtomasti muita ja mukautumaan mielen luomiin minua, elämääni ja potentiaaliani rajoittaviin muotteihin. Päätin asettaa oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden kaiken edelle ja tätä polkua kuljen edelleen.

Vuonna 2017 jättäydyin pois terveydenhuoltoalalta. Ehdin olla siellä töissä 10 vuotta. Perustin oman yrityksen, missä olen viimein saanut toteuttaa itseäni täydesti koko sydämestäni ja luoda omien arvojeni mukaisen työn ja elämän. Löysin myös toisen, sieluni kodin, toiselta puolelta maapalloa, Balilta, jossa asun osan vuodesta.

Tätä ennen, koin elämäni toisen suuren merkittävän sysäyksen kohti henkistä polkua, kun Äitini jatkoi matkaansa tästä todellisuudesta toiseen, vuonna 2016. Tämän myötä ymmärsin viimein, ettei meillä ole ylimääräistä aikaa, tai mitään syytä odottaa mitään, varsinkaan omaa onnellisuutta, taikka unelmien toteutumista. Päätin siitä hetkestä eteenpäin tehdä kaikkeni, oman unelman eteen. Päätin elää unelmaani joka ikinen päivä, ja nyt voin molemmat kädet sydämelläni sanoa, että teen sitä.

Elän unelmaani ja nyt on aika jakaa elämänkokemustani ja kaikkea oppimaani myös Sinulle. Koen elämän tehtäväkseni auttaa muita naisia löytämään oman todellisen onnen itsestään ja elämästään.

Tahdotko oppia luomaan unelmistasi totta ja kuulla mitkä hyvin yllättävät syyt, estävät meitä usein toteuttamasta meidän unelmia?

Tee ensin Kuka Jumalattarista Sinä olet – testi tästä!
 

Bohemian Goddess - Sara Adolfsen

BOHEMIAN GODDESS COLLECTIVE YHTEISÖ 

Bohemian Goddess yhteisö, valmennus ja retriitit ovat suunnattu tämän päivän tietoisille naisille. Sinulle, kun olet valmis puhkeamaan täyteen kukkaan. Tämä on naisille, jotka valitsevat oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden, heille, jotka valitsevat ilmentää sitä, mitä he syvimmillään omassa naiseudessaan ovat ja jotka haluavat elää täydesti omaa unelmaansa todeksi joka ikinen päivä!
Syksyllä 2019 julkaisin myös voimaannuttavan Bohemian Goddess sulka- ja kristalli korukokoelman. Ajatus siitä, toteutus ja tuotanto syntyivät viime vuonna Balilla. Näihin ihanuuksiin voit tutustua alla olevan linkin kautta.

Tästä pääset tutustumaan upeaan
Bohemian Goddess voimakoru-kokoelmaan!

VALMENNUS JA TAPAHTUMAT

Valmentamisen lisäksi, järjestän erilaisia seremoniallisia tapahtumia, sisarpiirejä ja kaakaoseremonioita, sekä retriittejä Suomessa ja Balilla.

”Näiden tapahtumien kautta luon tilan ja mahdollisuuden kohtaamiseen, sen kaiken kohtaamiseen, mitä meissä on. Uskon, että kun kohtaamme sisällemme kätketyn, pelot, haavat, varjot – kaiken rakkaudella, voimme vapautua niistä ja eheytyä.

Tämä on todellinen tie voimaantumiseen, tie omaan sydämeen. Tämä on polku luonnollisuuteen, muistamiseen – keitä me oikeasti olemme, mistä olemme tulleet, miksi olemme täällä ja minne olemme menossa. Tästä tilasta, voimme oman elämän luojattarina luoda unelmiemme mukaisen, kauniin harmonisen elämän.”

Pyhän Feminiinin Polku Valmennus
Bohemian Goddess retriitti Bali 10-17.11.2020
Bohemian Goddess retriitti Tuomiston Kartanolla 16-21.6.2021

Herätä sisäinen Jumalattaresi, sensuelli, villi ja vapaa luontosi!
Nyt on sen aika! ✨🌹🙌🏽

Kiitos, kun saavuit tänne! 
Iloitsen!


Täällä muistuttamassa sinua upeudestasi, vapaudestasi ja siitä, että kaikki on mahdollista!
Sara ✨♥️🕊

Sara Adolfsen - Bohemian Goddess

Henkinen valmentaja | Mentori | Moderni Mystikko | Terveydenhoitaja | Sairaanhoitaja | Funktionaalinen lääketiede ja ravitsemus | Joogaohjaaja | Licenced NLP Practitioner| Firstbeat hyvinvointivalmentaja | Ekokosmetologi | Korusuunnittelija

*Kuvassa Bohemian Goddess Love notes to my Soul – Ruusukvartsi sulkakorut


About Sara

Sara is a modern day mystic, mentor and spiritual coach with a long background in holistic health and wellness.

She travels, works abroad and has a small temple space, aimed for transformation and healing named Natural Wellness in Helsinki, Finland. She does one on one coaching, holds space for ceremonial events, women’s circles, cacaoceremonies and retreats for women.

In early springtime in Finland, she also provides and organizes wildherb foraging trips and naturewalks.

Instagram: @bohemiangoddessrosetemple
Facebook: Bohemian Goddess

Spiritual Coach | Mentor | Modern Mystic | Retreat facilitator | Certified Nurse | Functional Medicine Nutritionist | Eco Beautician | Yogateacher | Licenced NLP Practitioner| Firstbeat Lifestyle Assessments| Writer | Speaker | Jewelry Designer