Hei Sinä Upea, ihanaa kun löysit sivuilleni!

Sara Adolfsen - Bohemian Goddess


Nimeni on 𝒮𝒶𝓇𝒶, olen henkinen valmentaja ja moderni mystikko. Minulla on pitkä yli 10 vuoden tausta terveydenhuoltoalalta. Minulle, jokainen päivä on maaginen mahdollisuus elää omaa unelmaa, ilossa, rakkaudessa, valoisessa ja vapaassa, luonnollisessa läsnäolon tilassa nauttien. Olen lisäksi täysin vakuuttunut siitä, että unelma elämän eläminen on mahdollista aivan kaikille, ketkä sitä oikeasti haluavat, ennen kaikkea se on mahdollista heille, jotka uskovat todella ansaitsevansa sen!

Olen tullut muistuttamaan, herättelemään ja inspiroimaan sitä osaa sinussa, joka muistaa. Olen tullut auttamaan sinua kohtaamaan sinun omat varjosi, jotka pitävät sinut vielä pienenä ja estävät sinua elämästä täydessä loistossasi. Sinussa on jo kaikki. Olemme tulleet tänne muistamaan keitä me oikeasti olemme ja miksi olemme täällä. Siitä tässä on kyse ja minä tahdon auttaa sinua muistamaan.

Osan vuodesta asun Suomessa ja osan ulkomailla mm Balilla. Jos kuvailisin itseäni muutamalla lauseella, sanoisin olevani villi ja vapaa luonnonlapsi, joka rakastaa aurinkoa, luontoa ja lämpöä! Kaikki mikä liittyy elämään ja sen suuriin arvoituksiin kiehtoo minua suuresti. Elämäni tärkeimmät arvot, ovat YHTEYS ja VAPAUS. Yhteys on portti siihen, mitä sielumme oikeasti janoaa ja yhteys myös mahdollistaa polun sinne!
Jotta löydämme sen mikä on meille tässä elämässä totta ja mistä meidän sydän unelmoi, meidän on aivan ensimmäisenä laskeuduttava mielestä takaisin kehoon TUNTEMAAN ja nähtävä, että meidän SISÄINEN MAAILMA, luo meidän ULKOISEN MAAILMAN ja TODELLISUUDEN.
On aika ottaa vastuu ja kun sinä olet valmis elämäsi muutokseen, olen tässä auttamassa sinua eteenpäin.

ELÄMÄ ON OPETTANUT MINULLE PALJON

Uuvuin vuonna 2012. Olin puskenut itseni loppuun ja kehoni oireili monella tavalla. Elin suorittavasta maskuliinista käsin mielen orjuuttamana. Feminiininen sieluni kipuili ja huusi apua, mutta en kuunnellut sitä. En ollut terve, tasapainossa, enkä yhteydessä mihinkään millään lailla. Kehoni oli turta ja olin luopunut omasta herkkyydestäni, sensuellista kauniista virtaavasta luonnollisuuden ja luovuuden lähteestäni. Elin peloista käsin, en ollut juurtunut mitenkään. Turvan tunne oli jossain kaukana ja suojelin sydäntäni niin, että pidin sen visusti kiinni. Minulla ei ollut todellista yhteyttä myöskään seksuaalienergiaani, meidän ikuiseen luovuuden lähteeseen, josta yltäkylläisyys pursuaa. Korkeammat taajuudet olivat ulottumattomissa, enkä osannut unelmoida juuri mistään. Kaikki tuntui näkökentässäni hyvin kaukaiselta.

Kiinnostuin uupumuksen kautta syvemmin kokonaisvaltaisesta terveydestä ja hyvinvoinnista, jotain, mistä koulussa ei ollut koskaan kerrottu. Ymmärsin, miten olin itse laiminlyönyt itseäni ja että ainoa keino päästä eteenpäin ja voida hyvin, oli täysi MUUTOS. Aloin opiskelemaan funktionaalista lääketiedettä, jonka avulla hoidin ja paransin itseni fyysisesti.

Uupumus oli ensimmäinen iso asia elämässäni, joka muutti kokonaan elämäni suuntaa. Tämä oli henkisen polkuni ja suuren muutoksen alku, joka avasi täysin uuden kappaleen elämäni kirjassa.

Muutos alkoi siitä hetkestä, kun olin viimein valmis näkemään ja rehellisesti kohtaamaan itseni, kaiken toiminnan alla olevat omat uskomukset, arvot ja ajatusmallit, ne niin sanotut varjot, jotka olivat puskeneet minua suorittamaan, miellyttämään loputtomasti muita ja mukautumaan mielen luomiin minua, elämääni ja potentiaaliani rajoittaviin muotteihin. Päätin asettaa oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden kaiken edelle ja tätä polkua kuljen edelleen, nyt eläen suurta unelmaani.

Vuonna 2017 jättäydyin pois terveydenhuoltoalalta. Ehdin olla työssä 10 vuotta. Perustin oman yrityksen, missä olen saanut toteuttaa itseäni täydesti koko sydämestäni ja luoda omien arvojeni mukaisen työn ja elämän. Tämän ohella löysin johdatuksessa myös toisen, sieluni kodin, toiselta puolelta maapalloa, Balilta, jossa asun osan vuodesta.

Tätä ennen, koin elämäni toisen suuren merkittävän sysäyksen kohti henkistä polkua, kun Äitini jatkoi matkaansa tästä todellisuudesta toiseen, vuonna 2016. Tämän myötä ymmärsin viimein, ettei minulla ole ylimääräistä aikaa, tai varsinkaan mitään syytä odottaa enää yhtään mitään, varsinkaan omaa onnellisuutta, taikka unelmien toteutumista. Päätin siitä hetkestä eteenpäin tehdä kaikkeni, oman unelman eteen. Päätin elää intohimoisesti unelmaani joka ikinen päivä!

Nyt elän unelmaani ja jaan oppimaani. Elämän tehtäväni on auttaa muita naisia löytämään ja oivaltamaan oman todellisen onnen itsestään oman elämän Luojattarena ja Jumalattarena. Sinä olet Hän, joka voit sytyttää sielusi palon ja antaa kaikille unelmille siivet!

Tahdotko oppia luomaan unelmistasi totta ja kuulla mitkä hyvin yllättävät syyt, estävät meitä usein toteuttamasta meidän unelmia?

Tee ensin Kuka Jumalattarista Sinä olet – testi tästä!
 

Bohemian Goddess - Sara Adolfsen

BOHEMIAN GODDESS YHTEISÖ 

Bohemian Goddess yhteisö, valmennus ja retriitit ovat suunnattu tämän päivän tietoisille naisille. Sinulle, kun olet valmis puhkeamaan täyteen kukkaan. Tämä on naisille, jotka valitsevat oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden ja tahtovat viimein ilmentää sitä, mitä he syvimmillään feminiinisessa sydämessään ovat. Tämä on sinulle kun tahdot rohkeasti astua esille, eläen täydesti unelmaasi todeksi joka ikinen päivä!

Syksyllä 2019 julkaisin voimaannuttavan Bohemian Goddess sulka- ja kristalli korukokoelman. Ajatus siitä, toteutus ja tuotanto syntyivät viime vuonna Balilla. Näihin ihanuuksiin voit tutustua alla olevan linkin kautta.

Tästä pääset tutustumaan upeaan
Bohemian Goddess voimakoru-kokoelmaan!

YKSILÖVALMENNUS JA RYHMÄTAPAHTUMAT

Valmentamisen lisäksi, järjestän seremoniallisia tapahtumia, sisarpiirejä ja kaakaoseremonioita, sekä transformatiivisiä retriittejä Suomessa ja Balilla.
Seuraavat tapahtumat ja retriitit löydät etusivulta ja tulevista tapahtumista

”Näiden tapahtumien kautta luon tilan inspiraatiolle, ilolle, oivalluksille, sekä mahdollisuuden kohtaamiseen, sen kaiken kohtaamiseen, mitä meissä on. Uskon, että kun kohtaamme sisällemme kätketyn, pelot, haavat, varjot – kaiken rakkaudella, voimme vapautua niistä, eheytyä ja löytää niiden alla olevan, meille annetun uniikin lahjan.

Tämä on todellinen tie voimaantumiseen, tie omaan sydämeen. Tämä on polku luonnollisuuteen, muistamiseen – keitä me oikeasti olemme, mistä olemme tulleet, miksi olemme täällä ja minne olemme menossa. Tästä tilasta, voimme oman elämän luojattarina luoda unelmiemme mukaisen, kauniin harmonisen elämän.”

Herätä sisäinen Jumalattaresi, sensuelli, villi ja vapaa luontosi!
Nyt on sen aika! ✨🌹🙌🏽

Kiitos, kun saavuit! 
Iloitsen!


Täällä muistuttamassa sinua upeudestasi, vapaudestasi ja siitä, että kaikki on mahdollista!
Sara ✨♥️🕊

Sara Adolfsen - Bohemian Goddess

Henkinen valmentaja | Mentori | Moderni Mystikko | Pyhän Feminiinin Papitar | Terveydenhoitaja | Sairaanhoitaja | Funktionaalinen lääketiede ja ravitsemus | Joogaohjaaja | Licenced NLP Practitioner | Ekokosmetologi | Korusuunnittelija

*Kuvassa Bohemian Goddess Love notes to my Soul – Ruusukvartsi sulkakorut


About Sara

Sara is a modern day mystic, mentor and spiritual coach with a long background in holistic health and wellness.

She travels, works abroad and has a small temple space, aimed for transformation and healing named Natural Wellness in Helsinki, Finland. She does one on one coaching, holds space for ceremonial events, women’s circles, cacaoceremonies and retreats for women.

In early springtime in Finland, she also provides and organizes wildherb foraging trips and naturewalks.
Empowering Retreats at the moment only in Finnish.

Instagram: @bohemiangoddess.fi
Facebook: Bohemian Goddess

Spiritual Coach | Mentor | Modern Mystic | Retreat facilitator | Certified Nurse | Functional Medicine Nutritionist | Eco Beautician | Yogateacher | Licenced NLP Practitioner| Firstbeat Lifestyle Assessments| Writer | Speaker | Jewelry Designer